Qui som

Som una cooperativa de bicimissatgeria i d’entrega de menjar cuinat a domicili, constituida desde novembre de 2020. La iniciativa va sorgir de RidersXDerechos València, una plataforma reivindicativa de denúncia de la figura del fals autònom utilitzada per les plataformes digitals, i amb ella volem demostrar que un altre negoci de repartiment és possible, amb respecte dels drets dels treballadors. A més, al ser cooperativa de treball associat, prenem les decisions en comú i evitem la competència entre companys que promouen aquelles plataformes.

 

Estem dins de Coopcycle, federació internacional de cooperatives de bicimissatgeria, que compta amb una aplicació pròpia per a l’entrega de menjar cuinat a domicili; per tant pots usar la mateixa aplicació a València, Madrid, Sevilla, Paris, Varsòvia o Vancouver (al Canadà). També participem a FEVECTA, la Federació Valenciana de Cooperatives de Treball Associat.

10 + 3 =

Esta web utiliza cookies propias para su correcto funcionamiento. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Más información
Privacidad