Serveis

COM USAR ELS NOSTRES SERVEIS

 

– Per a demanar menjar dels nostres establiments d’hostaleria col·laboradors has d’usar l’aplicació de Coopcycle. Podeu trobar la app de CoopCycle tant a la play store de Google com a la app store de Apple. Entregues a 3,5 km. màxim de l’origen. Servei a la ciutat de València sense pedanies.

 

– Per a la missatgeria programada. El servei es contractarà per la web de www.rodantbicimissatgeria.com o per teléfon amb una antelació mínima de 24h. Servei a l’àrea metropolitana.

 

 

QUANT PAGAR (TARIFES)*

 

Menjar cuinat a domicili:

 

– El consumidor: 3,50€ (IVA inclòs) per comanda. Ésta ha de ser d’un mínim de 15€, comptant IVA. El cobrament es fa a través de tarjeta Visa o Mastercard.

 

– El restaurant: 25% de la comanda. El cobrament es fa a través de la passarel·la de pagament Stripe, vinculada amb la app de Coopcycle.

 

Missatgeria programada:

 

– La tarifa base és 2,80€, més 0,80€ per cada km**, 1,50€ per cada parada entre l’origen i l’últim destí, i 1€ per cada municipi apart de València que travessem.

– Oferim la tarifa BeniMestalla Prop. La tarifa base és sols de 1,8€ per als codis postals 46010 i 46020.

 

* Els preus indicats no exclouen la possibilitat de descomptes i promocions. Qualsevol canvi de tarifes serà anunciat per les nostres xarxes socials.

** Calculem per blocs de 100 a 100 metros. Per exemple, de 100 a 150 ms., són 0,08€, i entre 150 a 200 ms. el doble, 0,16€.

10 + 6 =

Esta web utiliza cookies propias para su correcto funcionamiento. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Más información
Privacidad